Rólam

Honlapkészítés 100% pénzvisszafizetési garanciával kis és középvállalkozások számára.

Posta Tamás portre

ÜDVÖZLÖM!

Posta Tamás vagyok, a Tomidesign.hu megalkotója.

Szabadúszóként foglalkozom a fejlődni vágyó kis-középvállalkozások egyéni piacára, céljaira szabott WordPress weboldalak készítésével.

Célom, hogy segítsem az olyan vállalkozásokat, akik szeretnének valamilyen eredményt elérni egy saját honlappal, legyen ez akár ügyfélszerzés, akár image javítás vagy online eladások ösztönzése.

Honnan jöttem és miért pont a weboldal készítést választottam?

Miután elvégeztem az egyetemet (kereskedelem és marketing alapszak), csak annyit tudtam, hogy marketing területen szeretném kipróbálni magam elsősorban.
2016-ban kerültem be az Etalon Tools Kft.-be mint teljes-körű marketinges (Tesla Élményvezetés). Itt széleskörű tapasztalatot szereztem marketing, webdesign és grafika területeken. Én kezeltem és készítettem a céges weboldalakat, hírleveleket írtam, időzítettem, Facebook és Instagram oldalakat kezeltem, grafikai munkákat végeztem, stb. 
2,5 év alatt mind közül a weboldal készítés volt, amiben a legjobb voltam és amit a legjobban szerettem, ezért úgy döntöttem, hogy ezzel folytatom tovább a karrierem teljes állásban.

tomidesign weboldal keszites

Skillek

Maximalista-ikon

Maximalista

Minden esetben arra törekszem, hogy a lehető legjobb minőségben végezzem a munkámat, ezáltal a végeredmény legközelebb álljon az Ön elképzeléseihez és kiváló eredményeket hozzon!

Onfejleszto-ikon

Folyamatos tanulás

Folyamatosan igyekszem fejleszteni a tudásom a szakmában, így egyrészt lépést tartok a trendekkel, másrészt fejlesztem a szolgáltatásaim minőségét, illetve körét.

Marketinges hozzáállás

2,5 éves marketinges tapasztalatomnak hála, tisztában vagyok vele, hogy egy weboldal akkor jó, ha minél jobban teljesíti a célját (pl. ajánlatkérés, vásárlás). Így nem csak szép és jól működő weboldalakat készítek, hanem eredményest is.

Kérjen Ön is ingyenes konzultációt vagy árajánlatot a lenti gombra kattintva!