Köszönöm, hogy felvette a kapcsolatot!

Néhány gyakori kérdés:

Mivel egy weboldal lehet egy 2 oldalas bemutatkozó oldal és egy 20 oldalas összetett oldal vásárlási, időpont-foglalási vagy egyéb funkciókkal ellátott rendszer, így nem tudok pontos árat mondani. Minden esetben szükség van egy előzetes konzultációra, hogy kiderítsük, mire lenne szüksége és erre adok egy korrekt árajánlatot.

Ez függ az Ön igényeitől, az én kapacitásomtól és néhány egyéb tényezőtől.
Ha muszáj lenne egy átlagidőt mondani, 2 hetet mondanék. Azt meg tudom ígérni, hogy a konzultáció után tudok egy pontos határidőt adni, amit be is tartok! 🙂

Általánosan a konzultáció és az árajánlat elfogadása után két részletben szoktam elkérni a weboldal és az ezzel kapcsolatos munkák díját.

Előre 50%-ot szoktam kérni. A fennmaradó 50%-ot pedig csak akkor, ha kész van a weboldal és Ön mindennel elégedett!

Mindenképpen szükséges egy tárhelyet és egy domaint vásárolni egy weboldal elkészítéséhez. Azonban emiatt nem kell aggódnia, mert kb. 4500-5000 Ft éves díja van ennek. 

Karbantartási díjat nem kérek el, csak abban az esetben, ha valamivel utólag ki kell egészíteni a weboldalt (pl. plusz képek feltöltése, új aloldal készítése). 

WordPress-el szoktam minden esetben készíteni, ezen belül pedig az Elementor a kedvenc honlapépítőm. Az esetek 99%-ában ez tökéletes. Ha Önnek valamilyen különleges kérése van, kérem jelezze.

Posta Tamás Tomidesign